Kunde inte hålla mig…

Det verkar som att bloggeriet är lite beroendeframkallande. Sen blir jag ju så smickrad att ni var några tusen som trippade in här trots att jag inte gjort några inlägg på två dagar. Gustav och jag har det finfint i Visby, fast det här med par-semester är nog inte vår grej. Vi är två rastlösa själar. Men vi har det bra för det!

DSC06441.JPG

Igår åt vi middag hos Gustavs faster Annika och hennes man Peter – också en Sopranodyrkare!

DSC06470.jpg

Bästa crepsen i Visby!

DSC06458.JPG

Gustav tog med mig till en bar för att råda bot på min dåliga andedräkt efter crepsen.

DSC06459.JPG

Mintu gjorde susen!

DSC06461.jpg

Så var det bara att bege sig mot restaurangen (japp vi äter en del).

DSC06463.JPG

Mycket god mat! Nu blir det Sopranos säsong 4.

Tack för att ni fortfarande är här. Här får ni en vacker video som hypnotiserat mig i sommarnatten.

/Elaine

  1. Rudi skriver:

    Sagt om Mintuu: Det sista man dricker innan man går ut är en Mintuu. Det är helt perfekt för man blir både full och fräsch! (Kommentarer överflödiga)Sopranosångest inträffade när jag råkade se ett riktigt spoileruppslag i Metro om ”huvudrollskaraktärer vi minns som dog i våra älskade serier”. Sopranos var med. Typiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..