Han måste ha hånglat upp tomatplantorna…

Nu är vi hemma i Stockholm igen och så fort vi öppnade dörren så skuttade Gustav in med orden ”Nu ska vi se hur mina bebisar mår!!!”. ”Bebisar” vad sjutton menade han med det? Men så öppnade han badrumsdörren och där stod två MONSTER!

DSC06473.jpg

DSC06474.jpg

Mamma gav Gustav frön till tomatplantor och de växte lite oskyldigt när jag var i Visby. Men nu vettefan vad som har hänt. Gustav måste hånglat upp plantorna för de är enorma och kommer skyla vår sjöutsikt… Så jag försökte med ett ”Vi måste prata”, men han sa bara ”nej”. Jag kommer ha mardrömmar om de där tomaterna…

/Elaine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..