”Sluta ät crepes!” – Semesterångest och lycka!

Jag brukar ägna mina somrar till att skriva böcker. Jag har gjort det de senaste tre åren och det har blivit ”Härskarteknik – den fula vägen till makt”, ”Du är din generation” och så boken jag skriver på nu. Kan inte säga så mycket om den, men en tredjedel är klar och idag fick jag det här sms:et från min förläggare Susanne.

DSC06475.JPG

Det värmer ett författarhjärta! Nu var sommarens skrivkramp botad och i morgon börjas det! Mejla gärna mig om ni skulle vilja att boken tog med några speciella retoriska tips, jagvill@snackasnyggt.se

Sen kom sms från min pt David, och där kom ångesten krypandes.

DSC06478.JPG

Så målen denna semester är att skriva en grymt bra bok och bli grymt vältränad! Start i morgon! Sopranos och våfflor ikväll! Mumma!

/Elaine

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..