Författaroutfit?

Nu blir det här mitt första seriösa modebloggsinlägg. Jag är lite kluven över vad jag ska ha på mig i dag när jag ska föreläsa på den Norska bokfestivalen. Jag funderar på den här…

Bild 144.jpg

Men min PT David har ju förvandlat mina armar till bulliga saker…

Bild 165.jpg

Jag har faktsikt lite komplex för det, så jag kanske ska ha på mig det här istället..

Bild 150.jpg

Men med den kjolen så kan jag bara ta pyttesmå steg

Bild 153.jpg

Ingen hit om jag skulle behvöva springa.

Bild 168.jpg

Det blir den grå! Wish me luck!

/ Elaine, författare i Oslo

  1. Tack snälla Christer och Petra! Bättre sent än aldrigt och bättre något än inget! Kul att ni kom!Tack snälla Andreé!Hehe, Tack Li5na, skönt att höra jag får kanske komma över komplexet och spänna dem ibland! 😉

  2. li5na skriver:

    Jisses vilka armar! More power to you:-)

  3. Andreé skriver:

    Hej du! Vilken härlig outfit du valde! 🙂 Hoppas föredraget gått bra å så. Men det gör det väl alltid, någon skickligare än dig får man verkligen leta efter! Jag är grymt imponerad av dig!Ha de så gott, Andreé

  4. HejsanTack för ett intressant föredrag. Tyvärr kom vi till tältet när du bara hade 10 minuter kvar, men de var mycket intressanta o roliga 10 minuter. Så många tack för lektionen i hur man inte löneförhandlar. Här skall pratas med allt djupare stämma.Nä nu är det dags att se en annan trevlig person, John Cleese på KonserthusetHa det gottChrister o Petra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..