Trasslig sladd, trassligt land – värk i mage och hjärta.

Godmorgon alla morgonpigga! Nu sitter jag och kikar på regnet som öser ner utanför fönstret. Det är verkligen en sorg det som håller på att hända med Sverige. Men jag hoppas verkligen våra politiker får en spark i baken när det gäller integrationspolitiken, för SD har rätt den funkar inte. Jag hoppas också att 90% av rösterna bara ville markera det och inte vill ge svenska medborgare bidrag för att åka ”hem”. Men det är kanske mer än vad man vågar hoppas…

Bild 106.jpg

Sitter på Arlanda med en juice i handen och väntar på mitt flyg till Örsköldsvik. Där ska jag föreläsa om härskartekniker.

Bild 63.jpg

I lurarna har jag Melody Gardot, i tankarna har jag Sverige – trasslig sladd, trassligt land. Om du också känner dig ledsen så lyssna på henne, det är balsam för öronen. Snart ska jag jobba i NY – staden där du inte kan sticka ut för alla är individer.

NY 2006 040.jpg

Undrar vad SD skulle säga om den här killen? 🙂

NY 2006 155.jpg

NY 2006 – Jag älskar den staden. Fortsätter utvecklingen så här i Sverige så tar jag mitt pick och pack och flyttar dit. Jag tror att Sverige kommer få seriösa problem med utvandring.

NY 2006 179.jpg

Stefan & NY om sex dagar är jag hos er, då kan vi bara låtsas att allt bara var en konstig dröm.

/Elaine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..