Bästa kontoret, på väg till retorikkonsulterna i Örebro!

Bild 132.jpg

Dagen har börjat riktigt fint! Hade morgonmöte med SnackaSnyggtgänget, vi smed stora planer för framtiden. Jag måste säga att det är helt ovärderligt att ha kollegor, speciellt så grymma kollegor som jag har! 🙂 Vi besökte vårt nya kontor på Kungsgatan 60, lite kungligare än drottninggatan. 😉

Annars så åt jag en god lunch med en vd som ville ha ett antal retorikträningstillfällen med mig så han kunde köra schyssta presentationer. Och nu är jag på väg till Örebro där jag ska ha två föreläsningar, en för retorikstuderande på universitetet och en för Sensus senare på kvällen!

/Elaine Bergqvist, retorikkonsult

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..