"Men oj NÄEEEE!" – AW men min underbara vän och (pre)svägerska Hanna.

IMG_1099.JPG

Igår hade Hanna och jag en härlig och lite galen AW. Det brukar alltid spåra ut lite grann när vi har våra AWs, ett oskyldigt glas blir fyra ”oskyldiga”. Hur som så måste Hanna trott att jag var megapackad när jag skulle visa henne något roligt på mobilen som jag såg när jag var i Norge. Jag glömde tillägga att det var toalettdörrar, jag trodde ju att man såg det! Så jag visade den här först:

IMG_1529.jpg

Hanna kollade snabbt, men sköt ifrån sig mobilen och sa ”Näeee, men oj!! Näe!” Jag vet inte om hon trodde att jag visade ett kort på hennes bror (min kille) Gustav. Men jag lugnade henne och sa att det var en dörr som jag såg i Oslo. Så vi började garva och så fick hon se de andra dörrarna, visst är de häftiga?!

IMG_1528.JPG

IMG_1530.jpg
IMG_1532.jpg

Så den retoriska läxan denna gång får bli, visa inga bilder på rumpor för svägerskan! Hon kan tro att det är brorsan eller någon annan, och vad som är värst av det är svårt att säga! :o)

/Elaine

  1. Sofia skriver:

    Haha, trodde det var riktigt människor först. Riktigt snygga!

  2. Jonna skriver:

    Trodde Hanna Panna tålde en rumpa eller två:-)AW är bra før både kropp och själ så fortsätt med en god trend, frågan är om man måste arbeta før att gå på AW? Vad med ADHW…?Klem

  3. Coquina skriver:

    Roliga dörrar =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..