Inga analyser… mycket skönt och lite tomt.

52eeae657623355c.jpg

Valet är över och det är tydligt att makt och vältalighet går hand i hand. Undrar om politikerna kommer retorikträna sig inför nästa val? Jag kan sakna att analysera dem, jag fick ju en så bra bild av varje partiledares retorik, styrkor och svagheter. Skoj det där och lite sorgligt att det är över för den här gången.

Sitter och går igenom all fakturering som ska göras innan jag drar och jobbar i New York och Washington. Härligt det ska bli att föreläsa i retorikens land idag – USA. Det är ju så etablerat där! Under tiden som jag är borta kommer det skickas ut pressmeddelanden om den nya Retorikbyrån Snacka Snyggt AB. Känns jätteroligt! Jag hoppas att vi kommer växa så att det knakar och får shapa upp Sveriges retorik!

/Elaine Bergqvist, retorikkonsult

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..