"Elitmänniskor" – miss i Resumé, men kul ändå!

Hej vänner, nu är jag i Washington och ska göra ett snabbt träningspass innan jag drar till den svenska ambassaden där föreläsningen kommer vara! Träningspass?! Ja, min PT David låter mig inte vila bara för att jag är i Washington – det här ska göras nu:

öppen_träning.jpg

Mån 27/9

10 varv på tid av:
10 armhävningar
10 situps med händerna mot tinningarna
Varje gång du bryter en övning så står du 1min totaltid i ”plankan”

 

Jag känner mig peppad som bara den, trots Resumés lilla miss om att Snacka Snyggt ska retorikträna ”elitmänniskor” – det är ju vanligt folk vi ska träna. Klädsel idag, vet jag att några läsare undrar över. Först tänkte jag en svart klänning från Boss som jag köpte igår.

Bild 187.jpg

Men sen tänkte jag ”This is America!” och gick på mina fördomar, så det blev det här:

Bild 191.jpg

Nu gäller det!

/Elaine retorikkonsult

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..