I morgon gäller det – Snyggt snack i Washington!

2798.jpg

Hej vänner! Är fortfarande i NY och förenar nytta med lite nöje. Men i morgon gäller det. Samma dag som pressrealesen om min nya retorikbyrå skickas ut i Sverige så ska jag försöka charma en ny publik och ett nytt land. Det känns häftigt att börja på 0 men också lite läskigt. Man vet ju inte om det som funkar i Sverige funkar i USA. Här kanske jag måste ta i ännu mer eller mindre? Mer buisness och mindre humor och/eller mer av allt?

Håll gärna tummarna åt mig! Känns som jag inte riktigt kan förbereda mig, får vara beredd istället. Läsa av publiken på plats, vara spontan och utnyttja kairos. Att börja på 0 tror jag gör en ödmjuk och ger förståelse för dem som kommer gå våra retorikkurser och börja på 0. Jag kan säga ”jag förstår att det är jobbigt”, men att känna med kunden tror jag är viktigt också. Jag kommer troligen känna mig så här:

2711.jpg

Men se ut så här:

2728-1.jpg

Det är retorik!

Checka in Snacka Snyggts öppna retorikkurs, om du också vill lära dig hur man gör! Ok, dags att lämna buisness och dra ut på lite äventyr med vännerna.

Bild 184.jpg

/Elaine Bergqvist, retorikkonsult i New York :o)

  1. Vulco skriver:

    Skulle vara kul att få lite kommentarer om mina senaste bloggar av en expert av din kaliber.Jag tål en hel del så kör på bara.Och lycka till i NY.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..