Retorikseminarium i Washington!

kenneth-garrett-aerial-view-of-lincoln-memorial-reflecting-pool-washington-monument-washington-d-c-.jpg

Nu är sightseeingturen färdig! Det var mäktigt att ställa sig på Lincoln memorial och kika på samma utsikt som Martin Luther King hade när han höll sin historiska tal I have a dream!

Jag visar bilder i morgon. Nu är det dags för mitt första retorikseminarium i USA, härligt att slipa på engelskan lite. Blir en bra uppvärming inför Swedbank på lördag, den föreläsningen är också på engelska. Klädsel, lite buisness och party. Partybuisness kanske är min stil numera. 🙂

IMG_2248.JPG

 

/Elaine, retorikkonsultar i Washington

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..