Washingtonföreläsningen!

NextLevel.20100927 011.JPG

200 personer hade samlats för att lyssna och jag kände mig ganska lugn fram tills scenen var under mina fötter. Skojiga Elaine var som bortblåst, istället pratade jag allvarsamt om retorik och hur viktigt det är att man behärskar konsten att få folk att lyssna. Det var knäpptyst, några skratt ibland. Jag tackade för mig och klev av scenen med en tanke ”Det här gick åt helvete!”. Jag tänkte att jag gömmer mig på damernas tills alla har gått, men klistrade ändå på mig ett leende och gick runt och hälsade. Folk var ur-trevliga och jätteimponerade! Reagans närmsta rådgivare under flera år Shelby Scarbrough överöste mig med komplimanger och vi hade en massa skoj att prata om. Sen träffade jag Cynthia de Lorenzie som driver Success in the city. Otroligt varm och framgångsrik kvinna! Jag får visa bilderna i morgon, men nu ska jag på lite sightseeing och sen blir det en timmes retorikseminarium. Men det är lustigt att hur man upplever sig och hur andra upplever en står oftast långt i från varandra, speciellt när man är nervös. Skönt!

Bild 193.jpg

/Elaine

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..