Skriver på tredje boken på mitt favvocafé – Doma!

IMG_2306.JPG

På det här cafét skrev jag min bok Härskarteknik – den fula vägen till makt. Och två kaptiel till den nya boken blev till här också. Det är något magiskt med Doma, det är många författare som sitter här och skriver. 2007 satt jag här med Inti Chavez Perez och ha klurade på boken Pittstim här samtidigt som jag skrev Härskarteknik.

DSC00070.JPG

Inti!

DSC00074.jpg

Men det kom även upp tankar på nya böcker som Respekt.

DSC00426.JPG

Inti och jag på författarpromenad i NY 2007.

/Elaine, författare

  1. Anton skriver:

    Härligt, ser fram emot det! Snackasnyggt.se är förövrigt supersnygg! 🙂

  2. Hallå Anton, det ÄR mysigt! Jag får inte avslöja boken ännu, men snart så! :o)

  3. Anton skriver:

    Ser mysigt ut! Vad ska din tredje bok handla om? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..