Älskar mitt jobb!

Bild 260.jpg

Idag har jag en tvådagarskurs i Inspirerande Ledarskap. Just nu tittar jag ut över rummet där magi händer. Det är helt klart att makt och vältalighet går hand i hand. Här är 12 personer på ledningsposition och håller fantastiska anföranden inför varandra. Sen att de nu på dag två, men hjälp av retoriken överträffar sig själva gör att man blir alldeles salig. Nu är alla på lunch och jag vill inte dagen ska ta slut.

/Elaine, lycklig retorikkonsult

  1. Kan du inte ta in Sven-Otto Littorin på en interjvu o diskutera hur han retoriskt skötte sig då han blev utpekad som sexköpare?Mvh

  2. Lars skriver:

    Det är alltid skönt att se vad man har lyckats med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..