Gammal humor rostar aldrig – humor från 80-talet.

/Elaine

 1. Grattis besitter definitivt en i alla förmodligen den mest sofistikerade bloggar Ive komma över på ett tag ! Dess helt enkelt fantastiskt hur mycket du kommer att vara kapabel att tänka bort från en sak i princip enbart på grund av hur visuellt vacker den är. Youve plats tillsammans en stor blogg plats rymd – bra grafik , rörliga bilder , layout . Det är faktiskt ett måste -se hemsida!

 2. Jag kom nyligen över din blogg och har läst tillsammans. Jag trodde att jag skulle lämna min första kommentar. Jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag har tyckte om att läsa. Nice blogg..

  1. Elaine skriver:

   Tack snälla, kommentarer är alltid härlig att få. Får en att vilja skriva mer. 🙂

  1. Elaine skriver:

   Visst! Så himla skön Eddie!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..