Här fortsätter Retorikresan med mig!

Vad roligt att du hänger med till den nya Retorikbloggen. Även om du hängt med ett tag så tänkte jag ändå berätta vad den här bloggen kommer handla om. Retorik? Ja, men såklart. Men det kommer även handla om författarinnan till bloggen, Elaine. Du får hänga med mig på mina knasiga tågresor där allt kan hända, en man kom fram och blev förvånad att en kvinna med afro åkte 1:a klass.

Resorna är ganska många, men med en rastlös retorikkonsult så blir de aldrig trista och du får hänga med.

Sen får du följa med på alla spännande möten som jag får med alltifrån Bloggdrottningen Isabella Löwengrip till statsminister Fredrik Reinfeldt. Du kommer snart få veta hur det gick med min träff med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

Det här vill du inte missa!

De framgångsrika bloggarna har ju mycket dagens outfit och ”kissnödiga poser” på det. Jag är nog rädd för att jag inte kan bjuda på några sånna poser. Men däremot så kommer det bli mycket funky buisness. Jag träffar ju alla möjliga branscher på mina föreläsningar och retorikkurser, så jag ger några alternativ till tråkig buisnessklädsel. Jag kanske posar lite på korten bara för att.


Sen kommer du även få hänga med mig på mina författarnätter då jag sitter uppe med skrivkramp! Jag är inte bara retorikkonsult utan även författare och föreläsare. Så häng med på mina föreläsningar, delar kommer finnas på Retorikbloggen. Allra sist så får ni hänga med på galna träningspass hos Crossfit Dave som är min galna, men också världens bästa PT. Målet är ett sexpack 2011 (sen får vi se om det blir ett sexpack på magen eller ett sexpack öl i kylen).

Let the game begin!

/Elaine Bergqvist, retorikkonsult

  1. Maria skriver:

    Näär ska vi få veta hur intervjun gick med Jimmie Åkesson eller är det bara jag som inte hittar den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..