Framme i Norge. I morgon får jag träffa Skavlan…

..s bror Jorgen Skavlan.

Ska bli riktigt intressant att lyssna på honom. Han är läkare, författare och programledare som brorsan sin. Hmm… undrar om jag kan övertyga honom om han kan snacka lite med sin bror om att ta in mig som gäst på Skavlan show. 😉 Det vore ju super, men hur snyggt måste man på en skala för att det ska hända? Tydligen ska man heta Robbie Williams för då för man komma fyra gånger. Åh, jag håller tummarna för att nästa bok ska bli så bra så att jag kan få småsnacka med Skavlan. Man ska ju drömma stort, inte sant? En vacker dag…

/Elaine, retorikkonsult och drömmare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..