Hur frågar jag chans på Ida?

Jag tänkte fråga min fantastiska kollega Ida Bjursten om hon skulle vilja vara medförfattare på Retorikbloggen. Hon skulle bidra med några tips och tankar från en retorikkonsults perspektiv. Skulle ni gilla det? Schulman har ju sagt att man ska ha 5 blogginlägg per dag. Ida skulle bidra med några stycken i veckan i alla fall. Hur ska jag få henne på kroken tycker ni? Skulle hon gilla det? Well, frågan återstår. Måste fråga snyggt…

/Elaine

  1. Anders skriver:

    Frågan är redan ställd tror jag redan innan det här inlägget skrevs Vi pratade om det idag och hon går bara väntar på att du ska ställa frågan 😉

    1. Elaine skriver:

      Då ska jag göra det Anders! Kul att du är med i kursen, tror att det kommer gå hur bra som helst för dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..