JACK – jag är tydligen producent!

Min talangfulla vän Stefan Blomqvist är en frilansartist. Han gör film, konst, fotograferar modeller i New York. Han gör ett fantastiskt jobb.

Under en månad har man kunnat donera pengar till hans filmprojekt. Jag var tvungen att fråga min revisor först, men sen så donerade jag tillräckligt mycket för att jag skulle bli producent. Skitkul! Hade ingen aning om det. Men nu är jag i alla fall producent. Himla skoj! Och vet ni vart jag är i morgon? Då är jag på väg till Brasilien! 🙂

Jag har ju sagt att jag ska hotta till bloggen lite och ha mer än bara retorik. Tänkte att ni skulle få haka på min wanna-b-fitness-resa. Jag tänkte skaffa mig en sexpack till mitt bröllop 2011. Då måste jag ju ha en bild på hur magen ser ut nu. Fast det känns inte så retoriskt skickligt eftersom våra kunder kikar in här titt som tätt. Eller så bryter jag ny mark och visar karriärkulan som många konsulter har.. Ok, jag ger mig här har ni den.

Ska vaxa den lite innan Brasilien, men kommer komma hem med ett sexpack.

/Elaine Bergqvist

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..