Packad och klar!

Så var det dags att dra till Brasilien! Mamma, jag och lillebror Rickard åker tillsammans. Gustav kommer en vecka senare. Han ”friade! till mig igår igen genom att ge mig en ”resering”. Min är för bling för att man ska resa säkert i Brasilien.

Annars ägnade jag hela morgonen åt att prata med min redaktör Inger Östman. Nu börjar boken bli klar och vi har valt ut bilder från plåtningen med Soft i torsdags. Och några andra bilder av Per Dahl.

Så här ska du inte se ut när du snackar snyggt!

Vi ses i Brasilien, ska försöka blogga därifrån!

/Elaine Bergqvist, snart i Brasilien

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..