Brasilien nu är jag här!

Jag har tittat på den här rutan de senaste 9 timmarna. Nu har vi landat i Brasiliens huvudstad Brasília – ett litet New York mitt i landet. 27 grader, sol… Herregud nu börjar min semester!

 1. Elaine!
  Jag kom in på din blogg via Blondinbellas blogg och såg då att hon hade skrivit om ert möte. Redan vid första anblicken av dig och det du gör/förmedlar har gett min inspiration till mitt egna projekt som jag håller på med. Men jag måste få ställa en fråga till dig, om jag får? Annars tar mig jag rätten och gör det ändå! Jag skriver faktiskt en bok och nu undrar jag hur många A4:or måste man skriva för att det ska klassas som en bok? Vet du vad bokförlagren har för en gräns?
  Jag är en väldigt drivande ung kvinna och älskar tjejer/kvinnor som tar sig ton och som kan uttrycka sig både i tal och skrift. Jag tycker vi kvinnor borde hjälpa varandra mer än att se ner på varandra och stjälpa varandra. Det är därför jag vänder mig till dig.
  Jag vore tacksam för svar.

  Hoppas du får en trevlig vistelse i Brasilien!
  God Jul och Gott Nytt År.
  Bästa Hälsningar/ Maria Swahn, 22 år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..