"Maten är förgiftad, idag blir folk autistiska och bögar!"

Klockan är 06.00, alla sover. Det är bara jag och grannens tupp som är uppe. Ligger och funderar på samtalet jag hade med tía Nenas granne. Det märks att hon tillhör en annan generation, kultur och hon bott i en by hela sitt liv. Hon var jättesnäll, bara det att hon på fullaste allvar trodde att homosexualitet var ett resultat av för mycket hormoner i maten.”förr fanns det inte homosexuella, idag är varannan Maricas.” sa hon och gjorde en fjollgest i luften.

Idag ska jag träna på gym med min kusin Leandro. Han är fitnessgalningen i familjen tillsammans med min morbror tío Oberlan.

/Elaine

  1. Erik skriver:

    Fjolleri fjollera! Sydamerika över huvud taget är inte känt för att vara progressivt i HBT-frågor, men visst finns det enorma skillnader mellan storstad och landsbygd respektive olika länder? We have a long way to go när det gäller HBT-acceptans i världen. Det mest oroande nu är väl lagförslag i Uganda och Kenya om dödsstraff respektive fängelse för homosexualitet. Kommer själv ihåg hur konstigt personalen på ett hotell i Durban i Sydafrika reagerade när jag och min kille ville ha ett rum med dubbelsäng. Hormoner i maten var en ny teori…

    1. Elaine skriver:

      Ja det här med mat är verkligen en ny teori…. Man blir mörkrädd över Lagförslaget men samtidigt lycklig över att leva i Sverige!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..