"Dålig uppfostran"

Jag såg henne på gatan när jag var ute och gick. Cirka tre år och hängde med sin mamma. Plötsligt slår mamman henne, instinktivt ropar jag ”lägg av!”. Min kusin skäms ihjäl av två skäl; jag skrek på svenska och jag la mig i en främlings barnuppfostran. ”mal educação” sa hon. Känner mig lite nere efter den händelsen. Gick hem till tía Nena och såg världens sötaste kusinbarn Gabriella ligga och sova lugnt och tryggt. Det är inte alla barn i Brasilien som har det så…
/Elaine

  1. Ryggmärgsreaktion men jag anser den rätt och riktigt, kultur- (?)krocken till trots. Barnkonventionen ska man alltid försvara! Må väl!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..