"hypokondriker? Du är en äkta Jones!"

Att komma till min familj i Brasilien är som att komma hem. Jag får reda på vilka egenskaper som ligger i familjen och vilka som är mina egna. Som att jag är hypokondriker och nästan kroniskt orolig för något. Min kusin Kelly skrattade och förklarade att då är du en äkta Jones (mammas familj heter Jones i efternamn). Kelly kallas lillElaine för att hon var så lik mig när vi var små. Idag hade vi en heldag ihop, jag fixade hennes hår, snackade om killar och familjen. Kelly är min närmsta kusin i Brasilien, känns som en syster. Hon vill alltid allas bästa och nybliven brandman!


/Elaine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..