Helt underbar dag

20120728-212442.jpg

Tänk att vi fick en sommardag till slut. Jag har kört strikt sockerfritt idag och känner verkligen hur bra kroppen mår av det. Nu har Gustav gjort i ordning Kesella med jordgubbar och Stevia.

20120728-212816.jpg

Hur har ni bloggvänner det?

 1. Stort grattis på födelsedagen i efterskott! Ser verkligen ut som att du fick en fin dag – och underbara skor. 🙂

  Måste även säga att bilden på dig i det här inlägget är jättefin! En riktig sommarbild. 🙂

 2. Vad är Stevia? 🙂

  Skulle vilja tacka dig Elaine! Du har nämligen lyckats inspirera en 15 årig tjej till att bli lite mer aktiv. Blev lite nyfiken på appen RunKeeper när jag såg att du använde den. Så jag laddade ner den och måste säga att jag älskar den! Så nu är jag ute PW:ar förfullt med min 8 årige labbe som mest tycker jag är jobbig som ska dra ut henne på långa promenader, haha 😉
  Även om det är ett stort åldersglapp och helt skilda världar för dig och mig så läser jag din blogg dagligen, flera gånger om dagen. Älskar alla dina inlägg där du skriver dina egna åsikter, och hur grymt bra du är på att tacklas med människor som inte förstår bättre än att vara otrevliga mot en underbar människa som du. Jag vill även säga att dina inlägg om att man måste älska sig själv och sätta upp ”regler” för att man själv ska må bra har hjälpt mig. Dem har fått mig att inse att jag inte kan acceptera att en kille leker med mina känslor, och idag sa jag efter flera månader ifrån. Det känns SÅÅÅ bra. Och utan dig tror jag aldrig jag riktigt hade vågat. Nu blev det väldigt långt här…
  Jag hoppas och tror verkligen att du, Gustav och Matheo kommer få ett underbart liv tillsammans.

  Många tack, leenden och kramar från en bloggvän<3

  1. Blir också peppad och inspirerad av Elaine! Men även av ditt inlägg, så jag tänkte bara skriva att du låter som en klok och positiv tjej! 😀

 3. Denna blogvännen är trött, Viktor (min bebis) håller mig och min man vaken.

  Fråga till ni med bebisar. Blir ni inte irriterade på folk som på allmänplats säger till er att få tyst på er bebis? Han skrek inte mer än en eller två minuter som jag tröstade honom men det var tydligen så irriterande för familjen bredvid.

 4. Ett tips kokosolja finns både med kokossmak samt naturell.. Smakar sött men naturligt bra för kroppen 🙂 massa kramar ps. Supermysig blogg, supersöt knodd å du är super vacker! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..