Jag bytte mina Louboutains…

…till en lägre klack som jag faktiskt kommer kunna gå och föreläsa i.

20120728-233128.jpg

Så snygga skor! Tänk att jag hade inte ens önskat mig dem, ändå så är det Gustav som fick mig att få upp ögonen för Louboutains. Jag har kikat på de andra skorna av samma tillverkare och jag måste säga att det är mycket som de gör som känns tacky. Men de här cremefärgade pumpsen känns också riktigt classy.

20120728-233451.jpg

Jag kanske köper dem till mig själv i julklapp. Herregud vilken dyr julklapp! Vet inte om jag tycker att jag är värd den.

  1. Tycker klart du är värd de cremefärgade i julklapp! När barnen växer upp kommer du alltid prioritera dem framför dig, do this one for you medan du kan göra det med (någorlunda) gott samvete:) plus spelar det ingen roll vilken storlek resten av kroppen är, skor är en investering för livet. Plus har skorna bra andrahandsvärde, många anledningar för köp!

    1. Tack vad go du är! Jag kanske köper dem, de skulle vara så snygga med jeans tror jag. Blanda lyx med casual! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..