Ruffie och rosa blommor från Gaby

Under promenaden så kom en bloggvän fram och hälsade! Jag blev så glad, Lina heter hon och hade precis tränat ett pass av Ruffie på tanto. Det är Musse Hasselvall som håller i det passet. Lina var så gullig hon sa ”får jag krama dig?” och det var klart att hon fick. Och jag fick ta kort på oss två, ett bildbevis till er bloggvänner att jag inte bits om ni känner för att hälsa. ;)

20120729-182910.jpg

Sen kom Gaby förbi med födelsedagsblommor, rosa blommor❤. Jag har börjat gilla rosa enormt mycket.

20120729-183059.jpg

20120729-183129.jpg

Gaby hade också varit på Ruffie, det är lite för tufft för en som födde barn för sju veckor sedan. Men i framtiden så! Fina Gaby i vårt gamla basketlinne.

20120729-183309.jpg

Gaby är också uppväxt i Bredäng, we go waaaay back. Vi spelade i samma basketlag i flera år. HERREGUD, det blev något fel med kameran så Gabys ben ser deformerat ut. Det ser dessutom ut som hon vill visa upp benen. Vill bara berätta och hälsa från Gaby att så ser hon inte ut på riktigt.

  1. Du verkar så mysig, och det sjuka är ju att det känns som att jag typ känner dig så det är klart att jag var tvungen att kramas! 😉
    Och sånt som man aldrig kommer ihåg att säga: SUPERfin blogg, love it! Grattis till bebis, och KÄMPA PÅ med vv och formen efter förlossning, du är grym!
    Hoppas vi ses igen, kanske på ett Ruffie-pass i framtiden 🙂

    Kramar (igen) från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..