Vägningsdag – jag får i alla fall behålla mina converseskor. ;)

Det var lite läskigt att kliva upp på vågen idag. Jag har ätit massor av vaniljvisp, pizza, tårta och godis denna vecka. Tack och lov så gick jag inte upp mer än 400g.

20120729-104910.jpg

20120729-104916.jpg

Jag har fortfarande gått ner 10kg och jag har inte gått förbi conversemålet. Jag funderade på vad som händer om jag skulle göra det, Crille skojade och sa att kör jag belöningar så måste jag köra bestraffningar också. Haha, det skulle aldrig fungera för mig. Denna vecka kör jag No Mercy. Inget socker… Usch, gillar inte formuleringar med negationer. Det känns så negativt och som man bestraffar sig själv. Let me rephrase: En sockerfri vecka, min förhoppning är att det kommer inspirera mig att ha fler sockerfria veckor.

Nu ska Gustav, jag och Matheo på promenad runt Årstaviken. Jag tror att det ska bli min veckoutmaning att gå runt den varje dag. Det är 8km varje dag. Inte illa om jag klarar det. Åh, jag längtar redan tills i morgon bara för att det är måndag. Jag ska döpa om måndag till Måldag. Älskar måldag! 🙂

20120729-110028.jpg

Gud vad jag är på gott humör idag. Hur mår ni? Puss!

LOADING..