Välkommen Måldag

20130317-220132.jpg

Matheo och jag har hängt massor, så nu är vi redo för lite vardag igen. Herregud vad jag är peppad för den här veckan! Det är så mycket som kan hända. Jag kan vara gravid igen. Jag kan ta reda på det men jag väntar några dagar. Varför dra ut på lidandet kanske några tänker. men jag drar inte ut på lidandet, jag drar ut på hoppet – det är så härligt och det ska jag göra fler gånger i andra sammanhang. Jag har två viktiga mål denna vecka.

Träna

Skriva ut första kapitlet i boken.

Jag ska träffa min förläggare Anders nästa vecka och diskutera det fortsatta arbetet av boken. Alla mål jag har satt tidigare veckor har gått åt skogen. Men jag ska sitta nu och boka in läkartiderna som jag hade som mål förra veckan.
Jag mår så bra känner jag. Förmodligen för bra för att vara gravid. Det är så skönt att ha er med, bloggen är som ett rum av bomull känns det som. Allt jag är rädd för att skriva om först landar som bomull hos er. Ni är fina helt enkelt, tack för att ni tar mina graviditetsspekulationer så bra. Både ni som är gravida, ni som är långt ifrån gravida, ni som inte ens tänker på barn och ni som önskar mig lycka till och håller tummarna för mig trots era missfall – ni är helt otroliga! Tack, all beundran och lycka till er!❤

Men nu kom jag av mig. Förlåt. Det är måldag och jag tänker bara bebisar. Men det hindrar inte er – Måldagssekten – att tänka på era mål som är?

 1. Sandra skriver:

  V11
  1. Beställa tvättställ – ja
  2. Beta av den långa att göra-listan på jobbet – ja!!
  3. Fixa vaccin – yes
  4. Bra kommunikation inför helgens SM-finaler – ja!

  V12
  1. Plantera frön
  2. Rusta
  3. Göra lite påsk
  4. Beställa glas

 2. Frida skriver:

  Mitt mål är att få mens och påbörja sprutperioden och våran första IVF-behandling. Hoppas nog lite väl mycket att det ska fungera, vill ha barn nu. Orkar inte vänta mer, har redan väntat i 3,5 år. Håller tummarna för dig Elaine! Hoppas du får ett plus! 😀

 3. Bönan skriver:

  Eftersom du fick mig att starta Bönans Hörna meddelar jag nu att jag har startat en till blogg. 🙂 Om mig själv och vägen in i politiken. 🙂 Bloggen ligger här: http://emmylybonfors.se och ett inlägg som delvis handlar om dig ligger här: http://emmylybonfors.se/?p=25 🙂

 4. Ny vecka och nya mål:

  *Hitta små påskpresenter till nära och kära som jag träffar under påsk.
  *Acceptera min sjukdom mer där smärta är en del av vardagen.
  *Leta efter något som kan lindra smärtan då akupunktur tydligen inte hjälpte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..