Rysare, men det ska nog gå bra.

20130325-142605.jpg

En elledning ligger och brinner på spåret mot Göteborg. Är redan 1h sen till G. Har 30 på mig att komma i tid till föreläsningen där 250 stycken väntar. Snälla SJ låt detta fungera! Det här är grejen med jobbet som föreläsare, du får inte komma försent. Det är inte en kollega som väntar på dig – det är en publik! Matheo mår förresten bra idag, bulan syns knappt.

20130325-142804.jpg

Jag? Försöker att inte stressa upp mig över det faktum att 250 personer kanske kommer få vänta på mig. Sen vill jag ju glädja mig åt att en massa bloggvänner kommer att vara där. Det ska bli SÅ kul att ses! Eventet är för övrigt fullsatt. Himlans kul att så många vill lära sig Snacka Snyggt.

 1. Emma skriver:

  Tack för en mycket bra och inspirerande föreläsning igår! Du var fantastisk att lyssna på och kände verkligen NEJ när du sa att det var 2 minuter kvar!

  Tack för att du gav mig en härlig start på veckan, lämnade föreläsningen med ett leende!

  Kram Emma

 2. Ce skriver:

  Tack för en grym föreläsning idag!
  En tanke slog mig – du måste ju ha en podcast för bövelen!
  Tänk att du tog upp olika ämnen, inom retorik eller livet, och bara spelade in dina tankar och funderingar kring det. Ett program kan vara 10 minuter eller en timme, spelar ingen roll. Vi kan ordna ämnen åt dig här i kommentatorsfältet. Du kan ju välja ett kapitel i din bok och djupdyka lite mer i ämnet, eller svara på en läsarfråga eller diskutera ngt du läst om psykologi/retorik. Jag skulle lyssna alla gånger! 🙂

  Hoppas hemresan gick bättre! Kram

 3. Tack för en underbar föreläsning och rådet gällande den konstiga arbetsintervjun! Jag ska verkligen försöka tänka mer retoriskt i jakten på drömjobbet! Och jag måste hålla med föregående kommentar, vilken värme du utstrålar! Jag trodde att jag skulle vara sjukt nervös men din värme och trygghet smittade av sig och det kändes bara… Gött!

  Återigen tack!

  1. Heidi skriver:

   Vad var det för arbetsintervju-tips?
   Var tvungen att gå tidigare 🙁

 4. Vilken fin outfit!! Den framhäver verkligen din fina kropp =0). Hoppas att du hann till föreläsningen.

 5. Sofie skriver:

  Stort tack för en inspirerande och rolig föreläsning! Jag hann tyvärr inte vara kvar på minglet då jag skyndade till ett Crossfit-pass 🙂 Skulle vara roligt att köra tillsammans nästa gång du är i Göteborg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..