"Jag vill att du smakar på din bröstmjölk"

Jag var nog med om jordens mest pinsamma grej i går på Landvetter. Jag får numera ta in min bröstmjök och frysklampar genom säkerhetskontrollen eftersom det räknas som barnmat. Och jag vet inte hur det är för andra, men JAG skulle uppskatta att det görs diskret. Så är det en sträng kvinna i kontrollen som jag trodde skulle ha lite medlidande. Icke! Kära Landvetter, låt oss stackars kossor med bröstmjölk få göra en diskret entré i fortsättningen. Ni behöver inte artikulera BRÖSTMJÖLK. <3

– Ta ut burkarna med bröstmjölken!” säger hon så vakter, folk bakom och framför mig hajar till.

– Öppna burken, lägg på handen och hon mumlar något som jag trodde lät som smaka på bröstmjölken.

– Neeeeeej, måste jag det?

– Ja, det är ingen fara.

-Fara? Nej men det är äckligt.

– Gör det nu, sluta tramsa.

Så inför åskådare öppnar jag burken lägger på armen och smakar på min bröstmjölk. Kvinnan tittar på mig uttryckslöst och verkar undra vad jag håller på med.

– Nöjd, frågar jag

– Eh, jag sa aldrig att du skulle smaka på bröstmjölken.

Jag känner hur folk håller sig för skratt och hur jag blir varm i ansiktet. Vad säger man? Jag kom då inte på något käckt att säga, inget retoriskt heller för den delen. Min entré var varken diskret eller snygg, så jag gjorde min sorti jävligt snabb.

Annars då? Jo då, en härlig morgon so far! Kollar på En plats på landet med Matheo. Snart kommer Teresa för att passa Matheo medan jag har möte med en storkund.

20130326-094359.jpg
20130326-094408.jpg
20130326-095558.jpg

/Elaine, kan berätta att det smakade mjölk blandat med socker.

  1. Fast kan man dricka komjölk som är till för kalvar,så borde man kunna smaka på sin egen MÄNNISKOmjölk…

  2. Det har jag också råkat ut för. Men jag förstår inte, är det inte bättre att säkerheten är hög för SAMTLIGA? Eller ska terroristerna nu skicka småbarnsföräldrar till att spränga flyg? Jag blir till och med näsan upprörd när jag med barn blir särbehandlad och har lite ”lättare regler”. Jag går hellre genom säkerhetskontrollen en gång för mycket än för lite- trots att jag har barn. Inget daltande för mig inte…

  3. Maja skriver:

    Haha det var det roligaste jag hört på länge.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..