"Du är ju rätt blyg egentligen" – klarsynt analys av Magnus

Jag kommer precis från ett trevligt kundmöte med Magnus. Platsen var Rolfs kök som både Michelin och jag rekommenderar varmt. Magnus och jag snackade allt mellan längdskidor och retorik. En rolig kommentar jag fick av Magnus var att se kontrasterna mellan mig på scen och mig annars. ”Du är ju rätt blyg av dig.” Han har så rätt! Jag skulle nästan vilja påstå att jag är jätteblyg vid olika sammanhang, ständigt nervös över att vara för mycket. Med Gustavs familj, som är världens härligaste och coolaste människor, så kan jag bli nervös över att jag tar för mycket plats. Har till och med dämpat mig för att inte vara det där yrvädret av babbel hela tiden. Jag tror att jag har dämpat mig över lag i fler sammanhang. Men det vore ju tråkigt om det slog över till att man går från brasilianskt fyrverkeri, till blyg viol, till sammanbiten mussla. Näe. Så långt har det inte gått. Än.

På väg från mötet så sprang jag på Camilla aka Sugarfrog och hennes dotter Ruth. Med henne är jag ingen blyg viol. Vi blev så glada av att se varandra att vi började dansa hiphop mitt på drottninggatan och så varva vi det med skrattattacker. Lite skoj ska man ju spara och bara dela med kompisarna. 🙂

/Elaine, glider förbi ROOM på vägen hem för att köpa några doftljus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..