Rhetoric Slam

Här är en bild från igår, då jag är klädd och superpeppad för Rhetoric Slam. Vilket härligt evenemang! Så bra presentationer på så kort tid! Alla var riktigt nervösa och jag fylldes verkligen av beundran när jag så hur manuspappret de höll i skakade och att de ändå stod kvar. Två fina bloggvänner kom fram och hälsade. Sen fick jag prata med det bästa jag vet – Retorikkonsulter! Känns så märkligt att det var hela tio år sedan jag var första års student och jag stod med dom och pratade om ”på min tid”. Jag kände mig lite förhistorisk måste jag säga. Haha! Underbara bar var proppat! Jag kan verkligen rekommendera Rhetoric Slam!

Tack Jonathan och Johan för grymt initiativ!

 1. Exakt vad är rhetoric slam? Det låter riktigt spännande och definitivt något jag inte skulle vilja missa nästa gång det händer! Jag har retorik som elevens val för mina högstadieelever två gånger per termin, och det är fantastiskt när de efter tre heldagar tillsammans framför egenskrivna tal för varandra, inklusive väl valda retoriska figurer och ett väl genomtänkt kroppsspråk. Ännu ett ämne man (jag) skulle vilja fördjupa mig ytterligare i…

  1. Elaine skriver:

   Vad roligt Sanna! Klicka dig vidare på länken så ser du var Rhetoric Slam är för något! 🙂

 2. Sophie skriver:

  Hej Elaine! Det var jag som kom fram igår, bedrövad över att du skulle gå hem eftersom jag ställde upp för att du skulle döma. Jag var så förvirrad att jag glömde presentera mig. Jag har själv barn så jag förstod verkligen att du var tvungen att gå (dessutom var allt så försenat) och ville inte hålla kvar dig längre än nödvändigt. Jag hade hur som helst sett fram emot att höra vad du tyckte om min retorik och framför allt kanske hunnit prata lite efteråt. Jag har beundrat dig sen du var och talade med min klass på kvällskursen i Copywriting för (5!) år sen! Jag hoppas vi får möjligt att ses igen! Mvh Sophie Thelning

  1. Elaine skriver:

   Sophie, jag blev så ledsen att jag inte kunde stanna och lyssna på din presentation! Ja, det var himlans trist att det blev försenat, de hade glömt vår matbeställning så vi fick springa över till en annan restaurang och slänga i oss mat. Håller tummarna för att vi ses igen. Jag kommer definitivt komma tillbaka till Rhetoric Slam, det var ju underbart! Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..