Vi ska titta på huset en gång till…

Det känns nämligen som mitt drömhus. Jag har tittat på det varje kväll innan jag har gått och lagt mig. Nackdelen är att det är så himla långt ut och att det bara finns en toalett på övervåningen. Annars känns det verkligen som ett hus som jag skulle kunna leva med.

Jag bävar mig också för Solsidan som är den närmsta kommunala kopplingen. Är det bara en massa rikemansbarn som mäter sitt värde i pengar? Det vore ju helt hemskt. Jag tror ändå att områden som Älvsjö eller kanske Sollentuna där skolorna både är villabarn och folk som inte har det lika bra ställt, att de ändå möts. Det vore ju det allra bästa. Men jag måste ändå se huset igen. Jag såg att Jessica Folcker bor på Älgö. Hon verkar cool och är ändå i min ålder. Kanske vi kan leka? 😉

 1. Sofia skriver:

  Halloj!, ett super fint hus men Älgö är bedårande men det är inte så många som bor där året runt och dom som gör blir det ju ett evigt åkande etc. Jessica F har flytta ifrån Älgö btw… Jag har bott i Nacka i 10 år så har du frågor så svarar jag på allt (är lite av en hus och områdes expert:))
  Sofia

 2. K skriver:

  Vackert! Själv har jag efter månader av huslängtan börjat tänka om. Ett litet, lättskött radhus med lagom trädgård nära havet, det passar nog den här familjen bättre. Känns som att det ger större möjlughet till att resa så mycket som vi älskar att göra.

 3. Jag är pinsamt dåligt bevandrad i Stockholms förorter men jag håller med jeskan, det enda man inte kan ändra är läget. Gillar du inte läget – köp inte huset! Satsa annars på att hitta det perfekta läget och bygg eget hus?

 4. Elin skriver:

  Go for it! Om ni kunde tänka er att bo i Sigtuna så är väl Älgö mycket bättre. Inte särskilt off och väldigt härligt. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..