Lååååång fredag

20130329-122317.jpg

Nu när man är så ledig så vore det ju kul om nåt var öppet. Promenerar runt med Matheo och försöker hitta ett lunchhak. Brunch kan man tyvärr glömma. Är lite uttråkad, men ska fylla denna påskhelg med att träffa familj, vänner och skriva vidare på min kära bok. Jag har faktiskt inte ätit nåt godis så här på påsk. Äter det så sällan och märker hur dåligt det får mig att må. Go mat och härliga desserter är mer min melodi. Vad gör ni?

  1. K skriver:

    Själv har jag jobbat hemifrån. Är det inte is i östersjön så är det trasiga ramper i tyskland som krånglar till det för mig. Men nu är det mesta undanstökat, en flaska rött är redo att öppnas och god middag med maken väntar. Glad påsk!

  2. Glad påsk Elaine! Jag har precis komponerat ihop en raw choklad som härligt påskmys. Om godis inte får dig att må så bra så rekommenderar jag dig det starkt (plus att det faktiskt är nyttigt)! Jag blanade kokosolja, agavesirap och raw kakaopulver. Jag gillar också att kombinera carob för det passar så bra smakmässigt med kakao men absolut inget måste. Om du har gojjibär, mullbär eller andra goda bär att blanda så kan du ha i det med. Gott påskmums vill jag lova! 🙂 Jag vill också säga att din blogg verkligen är awesome! Kram Julie

  3. Glad påsk Elaine! Idag har jag faktiskt gottat till det med egen raw choklad vilket jag starkt rekommenderar speciellt om godis inte får dig att må så bra. Det är väldigt lätt bara att blanda kokosolja, agavesirap och raw kakaopulver. Jag hade även i carob för jag gillar kombinera det med kakao för smakens skull men absolut inget måste. Om du har gojjibär, mullbär eller andra goda bär är det super att ha i också. Gott påskmums! 🙂 Din blogg är verkligen awesome! Kram Julie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..