Måldag – Vägar mot vardagslycka.

20130402-111911.jpg

Jag lyckades skriva tre saker jag är tacksam för varje dag förra veckan och jag måste säga att det har gett ett annat perspektiv. Hjärnan fokuserar automatiskt på det positiva i vardagen. Jag som brukar bli förbannad på dumma kommentarer tänkte vid ett tillfälle ”Oj, jag gjorde verkligen den personen ledsen”. Det är stort för mig! Linnéa du vet vad jag menar och ni som varit med länge också. Så jag fortsätter på samma spår och gör det den här veckan med. Vad har ni för mål och hur gick förra veckans mål?

På måndagsbloggen så har Hampus skrivit om ämnet ”Dina motgångar är dina bästa vänner.”

 1. Sandra skriver:

  Vad härligt med mer positiva tankar! Jag ska också börja, börjar smått och skriver lite tacksamhetstankar här varje vecka i samband med målen, bra va! 🙂

  + Jag är tacksam för den mysiga pusstunden med sambon i morse
  + Jag är tacksam för en otroligt avslappnande och härlig semestervecka i solen
  + Jag är tacksam för solen som skiner och snön som ligger kvar än
  + Jag är tacksam för att jag har ett så roligt jobb och styrelseuppdrag att komma tillbaka till efter semestern
  + Jag är tacksam för den här bloggläsarstunden varje morgon!

  Också målen då, var på semester (Gambia, sjukt härligt och avslappnande, rekommenderas!) nu en vecka så det blev lite glapp men thats what vacation is for! 🙂

  V12
  1. Plantera frön – ja
  2. Rusta – ja
  3. Göra lite påsk – blev lite
  4. Beställa glas – försökte men måste mäta om

  V14
  1. Måla massor med lister
  2. Springa 3 ggr
  3. Gå igenom mailen ordentligt efter semestern

 2. Jag är tacksam över solen som strålade mot min näsa imorse
  Jag är tacksam över sovmorgonen jag fick
  Jag är tacksam över en kommentar jag fick efter ett möte
  Jag är tacksam över maten som min make lagade

  Målen denna vecka är:
  Att använda mitt gravidbälte varje dag – fast det är fult
  Att ta tag i veckomatsedlarna igen
  Att ringa pappa

 3. Det är ett otroligt bra knep att lära sig själv att fokusera på det positiva i vardagen. Underskattat knep som fler borde använda sig av. Ju mer positivt man matar in i hjärnan desto mer positivt har den att hämta för framtiden.

  Det fungerar lite som en bank!

 4. Jeg fikk mye frisk luft, men jeg glemte helt av å skrive ned hva jeg er takknemlig for. Fikk likevel kjent på mye takknemlighet og lagt det inn på lykkekontoen 🙂

  Mål for denne uken er å følge min nye ukeplan og se hvordan den fungerer.

 5. Sanna skriver:

  Glömde mina mål för veckan haha.

  Mål är att vakna med ett leende , gå morgonpromenader , hålla mig till min plan som jag har nu i april , klappa mig själv på axeln när jag genomfört en stark och bra dag , och smeka mig på kinden när jag möts motgångar .

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..