En hälsning från Elaine 2012

Kära kära Elaine, nu har det gått ytterligare ett år av ditt liv. Jag måste bara säga att du är en riktig doer, du tog tag i körkortet och har det nu din hand. Du och Gustav fick er lilla Matheo och du släppte destruktiva relationer. Du bibehöll träningen och kom tillbaka från graviditeten. 2012 blev ett himla bra år tack vare att du tog tag i saker. Här är mina förhoppningar för 2013.

Ägna mycket tid åt Matheo och Gustav, de är din närmsta familj nu och basen för Matheos liv byggs ju nu. Prata mycket med honom, se honom i ögonen – skippa multitaskandet. Stäng av mobilen, lägg undan datorn sätt dig i soffan med Matheo och prata om allt mellan himmel och jord. Gör det så ofta du kan och han vill.

Fortsätt med dina veckomål, de har verkligen tagit dig framåt i vardagslivet. Även om du är en spontan person så mår du verkligen bra av planering. De kräver lite av din tid i början som du tycker är dö-tråkig, men så småningom kommer du kunna göra det i sömnen. Planera vad du ska äta, när du ska träna och när du ska sova – allt för att ditt tempel/din kropp ska fungera och må bra. Och för själsligt välmående, boka in träningsdejter, bruncher, och annat härligt med familj och vänner.

Du har blivit mycket bättre på att sluta absorbera skit, fortsätt fokusera på de positiva kommentarerna i bloggen och i livet.

Var snäll mot dig själv och säg snälla saker till dig själv och andra. Se dig i spegeln och säg något i stil med:

”Elaine du är one Hot mama!” 🙂

men säg det gärna när du står i tanttrosor också för det är då du behöver höra det mest.

Spara en eller några tusenlappar varje månad.

Boka en weekend med en eller några vänner. Du är mamma men du får vara borta en weekend. En glad mamma är en bra mamma.

Du vill ju gärna att Matheo ska ha ett syskon som är nära i ålder. Har ni inte börjat ännu, så kan det vara en bra idé att starta NU. 🙂

Tänk efter innan du köper kläder så att det är kläder som är bekväma och bra kvalité. På så sätt behöver du inte rensa garderoben för du har valt kläder med omsorg – det är bra för miljön också.

Skriv den där boken som du tänkt på, förhoppningsvis är den färdig nu.

Strunta i medierna, hamnar du där så är det skoj. Men må inte dåligt om dagen kommer då de inte ringer längre. Livet är så mycket mer än medier.

Börja med de veckomålen som känns jobbiga så blir resten av veckan en dans på rosor.

Det får räcka för det här året, kom ihåg att du är himla bra du Elaine, oavsett vad du uppnår. Puss och kram från Elaine 2012.

LOADING..