Morsning korsning folket

Bild 2013-10-26 kl. 09.38 #2

Här sitter jag med en kopp kaffe och gör omotiverade poser. Gustav är på gymmet, Matheo leker med sina bilar och jag väntar på min tur att gå till gymmet. Ni vet ju hur jag är. Är jag inte på smällen så är det gasen i botten vad det gäller fitnesszilla. Nu ska jag sluta med glutenprodukter, jag mår så mycket bättre utan den skiten. Men oj vad jag älskar bröd. Har ni förresten tänkt på folk som ser ut så här.

Bild 2013-10-26 kl. 09.38 #5

Lätt upphöjda ögonbryn i mittpartiet så de ser lite arroganta/likgiltiga ut hela tiden. De kan inte se arga ut utan att se likgiltiga ut.

Bild 2013-10-26 kl. 09.44 #4

Vad jobbigt de måste ha det. Svårt att bli omtyckt med sånt grunduttryck. Japp det är mina djupa tankar denna lördagsmorgon. Snart ska vi på namnivelsefika hos Dennis, Josef och deras fina dotter Charli. Min mamma tycker vi ska döpa Matheo snart så han ”håller sig väl med Gud”. Min Gud är cool så vi skippar det. Vad gör ni?

 

 1. Carina skriver:

  Vi döpte våran skutt, inte för att Gud älskar honom mer då eller att han skulle älska Gud mer då, men som en kärleksförklaring till Gud. Ett bra tillfälle att tacka för gåvan som vi har fått. Och samtidigt som en bekräftelse på att vi vill börja barnets liv i hans famn.
  Det tycker jag är en fin start i livet. 🙂

  Kram kram!

 2. Åh jag försöker också sluta med gluten men jag älskar ju mackor! Har hållt på ett tag att experimentera med olika glutenfria baksessioner och det blir oftast supergott när det är nygräddat men torrt och tagelstenigt när det svalnat. Hittar du nåt bra alternativ får du hemskt gärna meddela det 🙂

  Angående dop så hade vi namngivningsfest för att fira att han kommit till oss. Vill han döpas får han bestämma det själv i framtiden. Det var lite upprörda reaktioner i min familj först men tom med mina väldigt troende morföräldrar accepterade detta när jag la fram det som att om den gud de tror på existerar så har jag svårt att tro att han skulle fördöma ett barn bara för att hens föräldrar varit dumma och skippat dopet. Däremot kan jag tycka att det är en fin tradition om man är troende så jag har full förståelse för varför man väljer att göra det också.

   1. Hope skriver:

    Javisst ja, glömde skriva att min brorsdotter själv tog beslutet att hon ville bli döpt när hon var 17 år.
    Prästen sa att det ju roligare när man beslutar sig för att ”gå med” än ”gå ur”

 3. prova att se jättearg ut och samtidigt dra ögonbrynen upp sådär…jag ser jätteledsen ut när jag gör så. väldigt kul. hälsningar tjejen som behöver ny hobby

  1. Frida skriver:

   Haha, jag testade precis också att se arg ut och dra upp ögonbrynen sådär, jag ser också ledsen ut när jag gör så, haha kul ju!

   1. Elaine skriver:

    Visst är det kul! 🙂 älskar att framkalla den minen och låtsas skälla på Gustav

 4. J skriver:

  Haha.. Din Gud är cool, den gillade jag! 😉 själv tror jag inte på någon sådan så jag får filosofera vidare. Idag blir det dejt med min kära sambo, första gången sedan vår Noelia kom till världen så det blir förhoppningsvis sådär härligt pirrigt och spännande eftersom det var ett tag sedan! 😀

 5. Låter som en härlig lördag! Jag är på landet och vänder trötthet och frustration till vila och inspiration. Är superpeppad på att börja föreläsa mer och blev nyfiken på hur du bokar dina föreläsningsuppdrag. Är det på rekommendation, sitter nån på kontoret och ringer säljsamtal eller är det talarbyråerna som fixar biffen? Har du ett gäng färdiga föreläsningar på nån timme som du kör hela tiden eller ”skräddarsyr” du beroende på sammanhang och varierar längd och innehåll (jag har kikat på hemsidan men det står inte så mycket om föreläsningar där)? Det vore jättespännande med ett blogginlägg om det och om hur du blev så grym på att föreläsa, hur lång tid det tar innan en föreläsning ”sitter”, hur du gör för att inte tröttna på att prata om samma saker mm.

  Kram på dig powerwoman! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..