Morsning korsning folket

Bild 2013-10-26 kl. 09.38 #2

Här sitter jag med en kopp kaffe och gör omotiverade poser. Gustav är på gymmet, Matheo leker med sina bilar och jag väntar på min tur att gå till gymmet. Ni vet ju hur jag är. Är jag inte på smällen så är det gasen i botten vad det gäller fitnesszilla. Nu ska jag sluta med glutenprodukter, jag mår så mycket bättre utan den skiten. Men oj vad jag älskar bröd. Har ni förresten tänkt på folk som ser ut så här.

Bild 2013-10-26 kl. 09.38 #5

Lätt upphöjda ögonbryn i mittpartiet så de ser lite arroganta/likgiltiga ut hela tiden. De kan inte se arga ut utan att se likgiltiga ut.

Bild 2013-10-26 kl. 09.44 #4

Vad jobbigt de måste ha det. Svårt att bli omtyckt med sånt grunduttryck. Japp det är mina djupa tankar denna lördagsmorgon. Snart ska vi på namnivelsefika hos Dennis, Josef och deras fina dotter Charli. Min mamma tycker vi ska döpa Matheo snart så han ”håller sig väl med Gud”. Min Gud är cool så vi skippar det. Vad gör ni?

 

 1. Själv lider jag av ”bitchy resting face”. När jag är neutral så ser jag samtidigt sur ut, trots att jag inte är det. Lite jobbigt ibland haha.

 2. Jag ser också lätt bitchig ut…försöker tänka på det, men svårt när det är så jag ser ut naturligt. Blev lite ledsen… 🙁

 3. Jag får alltid höra att jag ser arg ut när jag bara är avslappnad i ansiktet..så jag ler oftast eller försöker tänka på att dra ngt på smilbanden. Men ibland är jag ju ur humör och orkar inte. Jag tycker det är bra att vara medveten om vilka signaler jag sänder ut så kan jag välja hur jag vill göra och det beror såklart på vilket sammanhang jag är i.

  Ha en skön lördag!

  Kram!

 4. Det finns massor av gott glutenfritt bröd. Om du inte menar att du ska sluta med spannmålsprodukter? För det är en helt annan sak.

 5. Dop är fint, men vi döps ju för att vi ska förstå att vi är
  älskade o sedda av Gud. Vi är ju det oavsett. Men dop som grund till medlemskap i Svenska kyrkan är ju bra. Aktiviteter för alla åldrar o stöd till de mest utsatta med kärleken som grund. Mina lördagstankar 🙂

  1. Gud älskar oss oavsett om vi är döpta eller ej, men dopet har ju absolut en funktion. I dopet blir vi del av Kristi gemenskap, det tycker jag är coolt! 🙂

 6. Jag ser också skitsur ut om jag inte ler tydligen 🙂 Men det bekymrar mig inte så mycket faktiskt för jag tror att om jag är glad inuti så sipprar ändå lite ut, trots att mitt ansikte ser ut som jag hatar hela världen. Jag menar att själva ”surheten” mjukas upp lite och de som ser mig inte blir alldeles för förskräckta av min uppsyn 😛

 7. Jag tycker att alla inlägg som rör utseende är jobbigt att läsa om. Utseende är något man inte väljer, det är något man föds med. Detta inlägg var ganska elakt och efter att jag läst det kom jag på mig själv med att kolla i spegeln för att se om mitt neutrala jag ser glad ut eller inte – ännu en press. ”Vad jobbigt de måste ha det. Svårt att bli omtyckt med sånt grunduttryck.” – tänk hur de som faktiskt inte är lyckligt lottade att deras neutrala ansiktsuttryck är ”glatt” känner sig. Jag tycker annars att din blogg är en av de bästa och du verkar vara en härlig människa.

  1. Själv är mitt grunduttryck att jag ser arg ut, men det är inget att hänga upp sig på. Gör inte det du heller.

 8. Låter som en härlig lördag! Jag är på landet och vänder trötthet och frustration till vila och inspiration. Är superpeppad på att börja föreläsa mer och blev nyfiken på hur du bokar dina föreläsningsuppdrag. Är det på rekommendation, sitter nån på kontoret och ringer säljsamtal eller är det talarbyråerna som fixar biffen? Har du ett gäng färdiga föreläsningar på nån timme som du kör hela tiden eller ”skräddarsyr” du beroende på sammanhang och varierar längd och innehåll (jag har kikat på hemsidan men det står inte så mycket om föreläsningar där)? Det vore jättespännande med ett blogginlägg om det och om hur du blev så grym på att föreläsa, hur lång tid det tar innan en föreläsning ”sitter”, hur du gör för att inte tröttna på att prata om samma saker mm.

  Kram på dig powerwoman! <3

 9. Haha.. Din Gud är cool, den gillade jag! 😉 själv tror jag inte på någon sådan så jag får filosofera vidare. Idag blir det dejt med min kära sambo, första gången sedan vår Noelia kom till världen så det blir förhoppningsvis sådär härligt pirrigt och spännande eftersom det var ett tag sedan! 😀

 10. prova att se jättearg ut och samtidigt dra ögonbrynen upp sådär…jag ser jätteledsen ut när jag gör så. väldigt kul. hälsningar tjejen som behöver ny hobby

  1. Haha, jag testade precis också att se arg ut och dra upp ögonbrynen sådär, jag ser också ledsen ut när jag gör så, haha kul ju!

 11. Åh jag försöker också sluta med gluten men jag älskar ju mackor! Har hållt på ett tag att experimentera med olika glutenfria baksessioner och det blir oftast supergott när det är nygräddat men torrt och tagelstenigt när det svalnat. Hittar du nåt bra alternativ får du hemskt gärna meddela det 🙂

  Angående dop så hade vi namngivningsfest för att fira att han kommit till oss. Vill han döpas får han bestämma det själv i framtiden. Det var lite upprörda reaktioner i min familj först men tom med mina väldigt troende morföräldrar accepterade detta när jag la fram det som att om den gud de tror på existerar så har jag svårt att tro att han skulle fördöma ett barn bara för att hens föräldrar varit dumma och skippat dopet. Däremot kan jag tycka att det är en fin tradition om man är troende så jag har full förståelse för varför man väljer att göra det också.

   1. Javisst ja, glömde skriva att min brorsdotter själv tog beslutet att hon ville bli döpt när hon var 17 år.
    Prästen sa att det ju roligare när man beslutar sig för att ”gå med” än ”gå ur”

 12. Vi döpte våran skutt, inte för att Gud älskar honom mer då eller att han skulle älska Gud mer då, men som en kärleksförklaring till Gud. Ett bra tillfälle att tacka för gåvan som vi har fått. Och samtidigt som en bekräftelse på att vi vill börja barnets liv i hans famn.
  Det tycker jag är en fin start i livet. 🙂

  Kram kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..