Kollar igenom gamla bilder

IMG_1907

Det här kan vara mitt favoritfoto i hela världen. Ett år gammalt när vi var i Brasilien hela familjen. Det smärtar lite att vi inte ska dit i år. Men däremot så ska vi kolla till lyan i Spaninen. Och kortet från oss i Rio ska jag förstora upp och ha i vardagsrummet i Spanien. Gud vad jag längtar. Det känns som vi har köpt oss ett stycke sommar året om. Så värt det trots att vi inte kommer ha råd med en Brasilienresa i år.

  1. Åh, jag har en nästan identisk bild på min man och vår dotter från när vi var i Brasilien när hon var knappt sju månader. Roligt!
    Brasilien är ett fantastiskt land och jag förstår att det är trist att inte åka dit men sommar året om låter inte heller så tokigt!

  2. Jag satt just och tittade på kort från Miami förra julen, vi hade 3 underbara veckor i Miami. I år är vi i Sverige, vår första jul i Sverige på 9 år, jag kommer längta bort…. till stränderna i Florida men det som glädjer mig detta år är dotterns längtan efter tomten. Det blir nog bra ändå! kram towe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..