Så roligt bröllop!!!

Bröllopet var verkligen känslosamt och roligt! Jag har ju aldrig varit på ett judiskt bröllop, men man kan säga att festen var igång redan 19.00 direkt efter vigseln. Folk dansade i ring och Camilla och Johan hissades upp på två stolar. Det var så kul! Och sen började mitt jobb som Master of toasts – tycker det låter coolare än toastmaster eller toast madame.

20140126-104413.jpg
20140126-104422.jpg

Efter alla tal, tårta och bandet spelade som blev jag inofficiell DJ. Haha, det har jag alltid drömt om. Snacka om instant feedback! Är det bra låtar så dansar folk, kort och gott. Första 45 minuterna fick jag dansgolvet att gunga med några medhjälpare. Jag ställde mig på stolen och kände mig sjukt taggad och lite som den som höll i partypinnen! Så är jag alltid på bröllop, jag tycker det är gästens plikt att ha så roligt vi bara kan för brudparets skull. Folk börja droppa av vid 01.00 och då var Gustav trött, men jag bangar ju aldrig fest. Så jag drog med min fina Gustav till Vassa Eggen. Och han gick för min skull!

20140126-110433.jpg
Jag hade jeans och tröja med mig, men Gustav gick i sina bröllopskläder. Kändes som jag hade värsta James bond daten.
20140126-110618.jpg
20140126-111727.jpg
Musiken var 90-tals RnB och soul – musik jag älskar och Gustav hatar. Men vet ni vad? Han dansade ändå och det gjorde mig så full i skratt, lycklig och tacksam på samma gång. Jag kan bara se mig försöka dansa till hans hårdrocksmusik, en ansträngning som är värd all beundran.
20140126-111916.jpg

Vi kom på att vi borde ha tagit in på hotell nu när Matheo ändå sov hos mormor. Men det får bli tills nästa bröllop. Hoppas att några gifter sig. 🙂

/Elaine, klurar på om hon ska bege sig till gymmet eller inte.

 1. Håller med att man som gäst ska se till att ha det så kul som möjligt för värdarna! Låter som en fantastisk afton och så snygga är ni!

 2. Finaste Elaine, läser flitigt din blogg och tycker det är underbart att läsa igenom alla kommentarer. Den här gången har jag en fråga. Jag ska i sommar vara Toastmadame på ett bröllop med ca 100 gäster, till min hjälp har jag en toastmaster. Jag är galen i att planera och vara väl förberedd och han är spexaren och den spontane. Nu till min fråga, vad ska jag tänka på, hur förbereder jag mig bäst och framförallt hur får jag det att flyta på och få det underbara brudparet att känna sig lugna?

 3. Karin skriver:

  Vilken otroligt härlig dag du verkar haft. Jag tror också stenhårt på det du säger om att gästerna ska ha så kul de bara kan för brudparet, det finns inget som är så tråkigt som bröllop där ingen vågar släppa loss! Och Gustav, finns det några ord som kan beskriva denna fantastiska man?! Både otroligt snygg och charmig, samtidigt som han verkar vara så otroligt omtänksam om kärleksfull. När ens egna relationer inte mår helt prima för tillfället är det så underbart att få en inblick i er relation som verkar så sund och frisk!
  Kram från en hängiven bloggvän 🙂

 4. Fantastiskt härliga bilder!

 5. Emma skriver:

  Varför gör ni plutmunnar på bilden då du tydligt tar avstånd från det?

  1. Elaine skriver:

   Det är skillnad på plutmun och på att pussa!

   1. Emma skriver:

    Så kan en ju välja att se det.
    Eller så kan en välja att inte se det så- jag ser ingen som helst skillnad på plutmunspose och den ni gör på bilden i headern.

    Dessutom fattar jag inte whats up med attityd se kaxiga ut. Det är väl inget fel med attityd men det behöver ju inte se så avstötande ut.

    1. Lina skriver:

     Jaha du menar headern – det verkade som du pratade om bilden i inlägget. De gör ju det på ett ironiskt sätt, det är menat som ett skämt.

    1. Elaine skriver:

     Aha, headern är gjord på skämt. Mycket och humor och ironi i det. Höll tummarna för att alla skulle haja det, men nu blir man ju en smula orolig…

     1. Karin skriver:

      Är man trogen läsare tror jag man hajar, men hittar man som ny till bloggen skulle nog i alla fall jag att jag inte förstå grejen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..