Lunchdejt med min darling

20140127-132259.jpg

Jag ska alldeles strax träna, men lockades att träffa min man för en lunchdejt. Föreläsningen gick fint. Nu ska jag ringa min fina vän Daniela. Hon bor i London, men vi avvarar oftast en timme om dagen åt att prata med varandra. Under de 18 år vi har varit vänner så har vi aldrig hamnat i kallpratets träsk. Så himla skönt!

20140127-132545.jpg

Fick visst sms från henne i detta nu. Måste avsluta! Vi hörs senare! Gustav hälsar att han är på för en ny frågestund inom kort! Vad säger ni om det?

20140127-132648.jpg

/Elaine, rusar ut på Odengatan för att se om hon hittar någon ny blus till panelen på Wellness.

 1. Anna C skriver:

  Gustav har snygg rock. Var kommer den ifrån?

  1. Elaine skriver:

   Gustav tackar och hälsar att den kommer från Tiger! 🙂

 2. Karin skriver:

  Har aldrig kommenterat förr men wao vad ni utstrålar kärlek!! Ni lyser båda två!

  Tack snälla för en mycket trevlig och levande blogg!

 3. Shit vad imponerande! Att ni pratar en timma om dagen. Jag kan känna nu när jag flänger överallt att trots alla nära vänner jag har så finns det ingen jag längre delar ALLT med. Och det saknar jag nu. Men hur får ni det att fungera rent praktiskt? Jag tycker det är svårt att ens då och då hinna med ett samtal med någon vän… 🙂

  1. Ema skriver:

   Hej, jag kan berätta hur jag hinner med. Varje gång jag inte är hemma, dvs. är jag på väg till gymmet, affären, jobbet etc. så ringer jag någon. Det förutsätter såklart att man inte är rädd att prata offentligt, men hade jag väntat tills jag kom hem varje gång hade jag inte haft tid för att upprätthålla alla förhållanden.

 4. Älskar din nya layout- hej och då vad man har missat här!

 5. sanna skriver:

  Åh det är så skönt med vänner som är på det sättet. Att när man pratar så kallpratar man inte. En gång ringde jag min bästis och hon frågade: Hur är vädret hos dig? här är det minus 2 grader. jag svarade: STOPP. HOLD YOUR HORSES. GO BACK !! detta är inte vi gumman, nu låtsas vi som att det här aldrig hände, och så börjar vi om: HUR MÅR DU? vad händer i ditt liv? när låg du senast? :P:) gud vad vi skrattade för vi insåg att vi nästan höll på att börja kallprata om något så trist som vädret, detta skall icke upprepas 😛 🙂

  hmm.. frågor till Gustav då:

  ” Hur reagerar du när Elaine skriver om dig på bloggen? blir du bara glad, eller finns det saker som du inte tycker att vi borde känna till? som tex parterapin? ( inte för att jag tycker det är fel, men är nyfiken bara på hur det känns att fler vet om vissa saker som du kanske inte hade delat med dina vänner? )

  Vad är det finaste och mest oväntade som Elaine har gjort för dig och tvärtom?

  Hur hanterar du gräl? blir du tyst och inåtvänd, går du där ifrån? smäller du i dörrar eller ber du om ursäkt fast det inte är ditt fel – för att lugna situationen?

  När visste du att du var kär?

  Hur känns det att ha världens goaste tjej som fru? har du någon aning om hur mycket glädje hon sprider till alla oss bloggvänner därute 🙂 <3 ps. klart du har, du lever ju med henne 🙂 ville bara slänga in en komplimang till elaine samtidigt 🙂

  ps2. jag tycker att du verkar ha så sunda och bra värderingar, har det alltid varit så eller är det något du har lärt dig med tiden?

  nu ska jag sluta ställa massa frågor, herregud ,låter ju som en stalker. men det var tomt i kommentarsfältet så ville liva upp lite 🙂

  kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..