Power selfie

20140127-151411.jpg

Ett hårt rump och benpass med David är precis avklarat. Ända sedan jag har börjat tränat regelbundet med honom så har jag fått helt andra kroppsfunktioner. Kroppen mår riktigt bra i grunden trots mitt gamla diskbråck och annat tjafs! Träningsveckan ser ut enligt följande:

Måndag: Träning med David.

Onsdag: Träning själv.

Fredag: Träning med David.

Söndag: Träning själv.

Jag längtar tills Meryem kommer hem så jag kan träna med henne! I övrigt så utmanar jag alla som tar selfies att ta powerselfies av er själva. Inga ”här-är-lilla-jag-selfies” eller plut- eller jag-är-så-kåt-selfies. Inte för att jag tror att ni tar det, men jag vill att vi ger ett nytt ansikte av kvinnorna. I myllret av alla plutmunnarna så ska det finnas vi som utstrålar styrka och glädje förstås. Och om några dubbelhakor syns är inte hela världen. Utseende slår inget emot inre styrka.

20140127-153112.jpg

Fan vad svårt det var att ta powerselfies och känna sig bekväm i det. Jag ska öva hela veckan, kanske blir korten bra mot slutet av veckan? Här koncentrerade jag mig så mycket på en powerselfie att jag såg sur ut. Det var ju inte meningen. Toppen köpte jag btw idag.
20140127-154312.jpg

/Elaine, hoppar in i duschen för att göra sig redo för att hämta sin lilla knodd på föris.

 1. Lisa skriver:

  Hej Elaine!
  Åh vad jag ser fram emot att du ska föreläsa på Handels imorgon! Hoppas jag vågar gå fram och hälsa efteråt 🙂 Du är grym!

  1. Elaine skriver:

   Det klart du ska komma fram och säga hej! Jag är världens snällaste! Lovar! 🙂 Kram

   1. Lisa skriver:

    Tack för idag! Tur jag vågade så jag kunde få en kram 🙂

 2. Anna skriver:

  Dina bilder med Gustav verkligen lyser av kärlek! 🙂

 3. Hur ofta hinner du läsa evt. svara på kommentarer?

  1. Elaine skriver:

   Jag hinner läsa alla kommentarer, men dessvärre inte svara på så många. Kanske fem per dag totalt.

   1. Vad roligt att du hinner kika in mellan varven:) inte för att man som har något nytt att komma med.. Men man hostar väl ut något då och då för din skull men också för egen skull om jag inte ljuger:)

 4. Heja Power 🙂 Ladydahmer tar ofta väldigt befriande bilder på sig själv!!

 5. Undra om det funkar att tänka power samtidigt? Alltså om det smittar av sig till bilden.
  Tar jag en powerselfie och samtidigt tänker – ”Jag är bäst i världen! Dyrka mig! Jag har ingenting att vara rädd för YEAH!” så kanske det strålar ut?
  Det sägs ju att skönheten kommer inifrån så då gör väl power det också tänker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..