Äg missen och du äger

Bild 2014-01-28 kl. 09.54 #4

God morgon mina centrifuger! Här har ni morgonens powerselfie i ett oretuscherat kök med smulorna kvar på bordet. Blusen är ny och den ska jag ha på mig när jag föreläser för handels idag. Jag tyckte den var så fin på, men så hamnade jag framför vår tapet…

Bild 2014-01-28 kl. 09.55 #2

Och jag ser ut som en del av den, ett flygande huvud. Watdafack! Gjorde jag fel när jag köpte denna. Men så kom jag på att tapeten är inte min siluette på handels idag. Och även om blusen är lite fel så tänker jag inte låtsats om det. Fiffigt va?!

Bild 2014-01-28 kl. 09.56 #3

Det är hemligheten till coolhet och auktoritetsmakt som ni kommer kunna läsa om i Vardagsmakt. Du sticker ut från mängden men gör ingen affär av det, då blir du cool. Som att komma till ett pampigt styrelsemöte med den här koppen.

Bild 2014-01-28 kl. 10.02 #4

Om någon skrattar ut den så lyfter du bara upp den självsäkert och äger den. Den är en hårfin gräns mellan töntar och coolingar. Töntar blir osäkra med blusen och koppen, coolingar äger den.

Det blir dagens retoriska tips: Om du råkar ut för en klädmiss så låtsats inte om den, äg den och folk kommer tycka du är cool. Prince hade likgärna kunnat vara en tönt i sina kläder, men se hur han äger.

17318165

/Elaine, avlägsnar sig diskret från tapeten för att kunna äga dagen.

 1. tyckte din blus var riktigt fräsch!!!! Skitsnygg.
  Väldigt bra inlägg, stärkande. Power selfies next!!

 2. Älskar att det är några olika headers. Blir mycket roligare! 🙂

 3. Nederste billede er SÅ VARM ! Da kan jeg ser en ”glad” bluse, venlig ansigt og sidst og IKKE mindst koppen, som giver en fingerpeg om hvordan du værdsætter venskab.
  Det kan jeg så godt lide. Så afslappet og venlig.

  1. Fik lyst til at sætte mig over for dig og snakke, snakke og snakke.

    1. På en gang faste og kærligt omfavnende hænder… Hvor dejligt !

 4. Elaine! Du har ju så rätt i det du säger. Det där är verkligen något jag behöver jobba med. Jag brukar köpa klädesplagg som jag tycker är jättesnygga men sen när jag ska använda dem i vardagen så blir jag osäker på om jag bär upp dem. Följden av det är att jag har massor med snygga kläder som bara ligger. Man ska ju inte bry sig om vad andra tänker men ibland är det svårt att inte tänka så 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..