Föreläsningen på Handels

20140128-144157.jpg

Jag tycker till och med att dörren dit ser skräckinjagande ut och den lilla Elaine från Bredäng tänker Här kommer jag nog inte att passa in. Så mycket prestationsångest som satt i väggarna samtidigt som jag fick träffa publiken som raserade alla mina fördomar om Handelsstudenter. De var hur sköna som helst och tacksamma över att få en föreläsning som bröt mot deras vardag på handels.

20140128-144411.jpg

Slurp sa det och så var dessa böcker slutsålda och signerade. Kul att 45 minuter gav mersmak.

20140128-145458.jpg

Sen mina kära bloggvänner! Sen så ringde min nya redaktör Åsa och sa att hon älskade boken Vardagsmakt! Slurp sa det så hade hon läst den igår! Min lycka!!! Och olika medier har hört av sig för att de vill ha manuset redan nu. Ingen är gladare än jag!

/Elaine, rusar till föris för att hämta sin knodd.

 1. Amanda skriver:

  Åh, vad lycklig jag skulle bli om du kom till Handels i Göteborg!!

 2. Jasse skriver:

  Vad tycker du om Lexbase? Tycker verkligen att det är det vidrigaste jag har sett. Som judestjärnor för 2010 talet. Mår nästan fysiskt illa när jag tänker på det. tror inte någon vill ha en tjänst som denna men när den väl finns så kollar man och hatar sig själv för det. Sitter och tänker på alla som far illa av detta och mår piss. Jag förstår att du kanske hade velat ha en liknade sida för pedofiler som återfaller igen och igen men det är inte samma sak som att någon har snattat eller kört för fort. En kollega till mig finns med för att han blev oskyldigt anklagad för misshandel och friades senare men det står ändå med och man får betala för att få reda på att han friades. Jag hoppas att du håller med och går ut på din blogg hur fullständigt äkligt detta är, det behövs en mediastorm

 3. Detta blir min första kommentar någonsin här på bloggen (som jag ändå läst i flera års tid), men jag vill passa på att tacka för en riktigt bra och inspirerande föreläsning idag! Underbart att se att du är lika härlig på scen som här i bloggen 🙂 Stor kram!
  /En bloggläsare som satte tänderna i ”Härskarteknik” redan på pendeln hem från föreläsningen

 4. Fanny skriver:

  Åh, vad jag önskar att du kunde hålla en föreläsning på Uppsala Universitet! Jag har precis börjat plugga juristprogrammet och är lite putt över hur otroligt lite fokus som läggs på retorik på juristprogrammet i Uppsala… Ska tjata på fakulteten när jag börjat bli lite mer hemmastadd 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..