Vad hade James Bond gjort?

 

20140128-145824.jpg

Jag kan inte påstå att det är lätt, det här med powerselfies. Idag när jag åt lunch med Julia så kunde jag inte se så där gulligt lycklig ut som jag kan göra annars. Utan jag vill ju signalera styrka också. Men vad är det egentligen? Jag tycker det är svårt och får inte till det. Jag tänkte helt enkelt att hur hade James Bond eller Michelle Obama sett ut om någon tog kort på dem när de åt lunch. Nu kan jag vara efterklok och tänka att det snarare hade sett ut så här.

Bild 2014-01-28 kl. 15.02

Eller kanske så här

Bild 2014-01-28 kl. 15.03

Men det känns inte power, känns mer gubbigt och jag vill ju inte vara en gubbe.

På torsdag är det Paow som jag träffar i Wellnes Aftonbladets snack om Selfies. Hon är för sexy posing och jag, ja ni vet ju redan.

1622630_10151840305520025_573418314_n-600x396

Jag ser verkligen fram emot diskussionen!

 1. Aaaahhhh…….maste kommentera ang din selfies ”debatt” igen.
  Jag haller med Emma daruppe.
  Du ska diskutera med Paow ang vad? Att hon staller upp pa sexiga bilder eller nat i den stilen och tar sana dar selfies som du ogillar? Paow ar 19 (eller)? Du ar mycket aldre, har barn o man etc. Lat tjejen gora vad hon vill. Sprang inte du runt i tajta sma klanningar och urringade blusar nan gang i tiden? Har du glomt det? Posade du for ”sexiga” bilder? Var du ”dalig” da o bra och smart nu…..nar du ar aldre?
  Jag tar massor med selfies pa mig sjalv, vissa som du snabbt skulle klassa som ‘kuksugar” selfies o andra helt annorlunda. Och? Betyder det att jag ar svag, ointelligent eller nan slags skam for dom andra kvinnorna som inte beter sig sa bedrovligt? Tvartom.
  Det har liknar nastan slut shaming tycker jag.
  Forovrigt sa gillar jag verkligen din blogg Elaine, du ar positiv, rolig, klok, jag haller med om mycket du skriver om. Men jag haller inte med dig i den har fragan. Kram.

  1. Elaine skriver:

   Men du vet inte hur jag tänker i frågan än. Titta in på torsdag så får du veta. 🙂 kram ❤️

   1. Hmmm……nej, jag vet inte hur du tanker i fragan….an. Men jag drog slutsatsen efter detta fran dig, ”Hon är för sexy posing och jag, ja ni vet ju redan.” Det later som du ar emot…..eller?
    Kommer absolut titta in pa torsdag…..nyfiken!
    : )

 2. Enligt mig är följande en stark, genuskorrekt pose: Glad och rakt framifrån med båda fötterna på jorden (utan att väga på ena foten/höften)!

 3. alice skriver:

  Hej Elaine!
  Jag är hemskt nyfiken på dina böcker, och tänkte börja med att beställa hem snacka snyggt. Tyvärr så fanns den reviderade versionen endast som inbunden, och inte som pocket vilket jag vill beställa då det är avsevärt snällare mot min studentplånbok. Min fråga är då, tror du att man missar mycket på att beställa den ”gamla” versionen? du är grym, kram!!

 4. Malin skriver:

  Det vore ännu roligare om män såg gulligt lyckliga ut istället. Mycket mysigare än att alla bara ska se så jävla tuffa ut hela tiden. 😉

 5. Jag tycker inte du behöver posa speciellt mycket , du utstrålar power ändå, ialla fall om man läser dig:) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..