Inspirerande lunch med Micael Bindefeld

20140129-161504.jpg

Det blev en långlunch med Micael. Han kom med ett väldigt lockande erbjudande som jag måste ta ställning till här de närmsta dagarna. Han kanske ska göra både release och PR för Vardagsmakt. Snacka om att lägga jobbet i lyxiga och extremt kompetenta händer.
20140129-161603.jpg

Efter lunchen så ringde förskolan och sa att jag fick hämta Matheo bums. Han hade kräkts igen. Det är inte klokt det här. Hur många gånger kan man vara sjuk och kräkas på raken? Det här är helt nytt för mig.

  1. Mrs X skriver:

    Har precis överlevt min forsta vabbning som styvmamma pa heltid. En forkyld tioaring, en extremt uttrakad atta aring, trettiofem graders varme med en trasig AC och sommarlov i Sydney dar jag bor. Elddop om man sager sa! Vad jag undrar ar varfor barnens baciller ar en liten sommarforkylning hos dem, men typ ebola hos mig?! Tre veckor och jag snyter mig igenom en box nasdukar per dag fortfarande!!

  2. Hannah skriver:

    Tänkte ge samma tips som Anna. Tror det är många som saknar den kunskapen. Framför allt är det ”ren mjölk” som bör bytas ut i några veckor. Smör, ost osv brukar funkar fint.

  3. Anna skriver:

    Får jag ge ett tips (som du kke redan vet) när man haft kräksjuka/ magsjuka så är tarmen extra känslig efteråt och det uppstår en TILLFÄLLIG laktosintolerans därför ska man veckorna efter magsjuka vara försiktig med alla mjölkprodukter inkl välling om ni nu ger det. Annars blir magen superkänslig och kräkningar kommer tillbaka lättare osv osv.Detta har jag fått från barnkliniken på sjukghus. Så försiktig med alla mjölkprodukter ( bara under en tid) så får ni lättare ordning på magen men såklart har ni otur kan det förstås enbart bero på baciller.

  4. Vad ska man göra för konster eller trolla fram för att du skulle ta emot en praktikant eller ett möte med dig för,, tja.. inspiration och få fråga dig en stund..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..