Jag tittar mycket på mina rattar

20140129-234959.jpg

Det är precis som att komma i puberteten igen, trust me! Och alla ni medsystrar på nätet som antingen ammar, blir äldre eller kanske har fått förändrade bröst. Titta på dem mycket och ofta. Chocken lägger sig snart. Igår var nog första gången som jag satt med rak rygg, toppless i full ljussättning i rummet, tittade på Gustav och sa: Helvete vilka snygga bröst jag har!” Han log bara som bara han kan och sa Det är klar du har älskling.

Fan vad han är fin. Och vad jag är fin. Och mina rattar också! 🙂

Gör din kropp en tjänst och ge den en komplimang för att den fungerar och att den är vacker.

– Men om jag inte tycker att jag är vacker då?

Då säger du att du är vacker ändå, för det kommer göra dig glad innerst inne. Puss!

 1. Jag tanker ofta att jag ar sa otroligt tacksam och glad over att min kropp ar hel, frisk och fungerar bra. Att jag ar fysiskt stark och i god form. Sa tacksam!

 2. Jag har två clementiner till tuttar. De är otroligt vackra men har sedan jag var typ 13 sagt att jag vill förstora dom till en fyllig B-kupa. Jag har alltid fått sjukt mycket kommentarer om mina bröst för att de är just små! Av kvinnor med stora bröst har de kommenterats med ‘avundsjuka’, killar har både hissat och dissat.
  Men jag har alltid älskat dom.
  Första dagarna på BB så smällde de upp till gigantiska meloner (jämfört med clementiner)! Nu är de snäppet större än A-kupa och jag älskar de fortfarande. Inte helt ammat klart än så får se hur slutresultatet blir….

  Men jag tänker att förstoringen får vänta eller så struntar jag i det. Aldrig haft någon stress över det. Kanske en härlig 40-års present? 🙂 stannar de kvar i den storleken jag fått nu så kommer de förbli oförändrade!

  (Älskar din blogg btw!)

 3. Men så jävla klockrena foton hahaha ääääälskar minerna på alla 4!!!! Go girl!

 4. Hanna skriver:

  Jag har stora bröst, F-kupa. Och vetdu vad, jag älskar dom!

  1. Elaine skriver:

   Bra! Helt rätt!

 5. Jag känner ibland att jag är ganska ovanlig när jag bara ÄLSKAR min kropp! Hur den ser ut och hur den är formad. Som ett fint päron med små toppiga bröst. Bland mina tjejkompisar är nästan alla mer eller mindre missnöjda med sina kroppar och jag blir så ledsen över det. Jag står ofta naken framför spegeln och verkligen gillar det jag ser! Nu är känns det extra viktigt för mig att titta lite extra och vara stolt över min kropp eftersom jag är gravid med mitt första barn, mycket i kroppen förändras ju då. Jag blir så glad och stolt över dig Elaine för att du peppar och inspirerar och jag hoppas fler tjejer slutar vara så hårda mot sig själva!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..