Prata som Jesus pratade…

… Så kanske jag börjar gå i kyrkan igen. Ingen press! 🙂

20140131-134639.jpg

Häromdagen blev jag intervjuad av den kristna tidningen Dagen. Jag fick ge min syn på retorik och analysera fyra präster/pastorers retorik. Det var alltifrån biskopen till en pastor på Livets ord. Vad jag tycker om livets ords tungotalsretorik och andra formuleringar, det kan ni läsa mer om här.

  1. Kathy skriver:

    Åååhh wow! Jobbar som präst och har min första arbetsdag imorgon efter föräldraledighet, vilken otrolig fortbildning det hade varit att få feedback på predikningar från en retoriker, något att föreslå som nästa utbildning. Kul inlägg!

  2. Ulrika skriver:

    Det verkar inte finnas någon adress på länkarna.

  3. Caja skriver:

    Det går inte att klicka på länkarna för mig 🙁 Firefox vägrar, det händer ingenting.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..