Sköna grabbar och knäskydd i guld

20140131-084431.jpg

Godmorgon gott folk! Här har ni dagens power outfit. Byxorna är från Filippa K, halva priset. Gustav tycker att det ser ut som jag har knäskydd av guld och kallar mig MJ. Wendy tycker jag är het. Wendy vinner! Jag ska äga dessa byxor.

Idag ska jag hålla en workshop om Härskartekniker för reklambyrån DDB. Det behövs i den branschen. Mansdominerat… Eller nej. Det är grabbdominerat och ofta ”sköna grabbar”. Lite ”men kom igeeeeen var inte så känslig gumman”-grabbar. Jag vill slå till dem på benen med en stekpanna och säga samma sak: Men kooooom igeeeen gubben, var inte så känslig.”

/Elaine, kliver in i de fina kontoren och gör sig redo för ett livlig förmiddag.

 1. Helena skriver:

  Alltså, jag gillar inte byxorna. Men det är ju det som är så kul med kläder! Att våga bära sånt som man VET att alla inte kommer gilla. Och göra det med bravur =D. Reagerade inte alls på posen btw, kanske är en generationsgrej? Eller att jag som handelsstudent är så van vid kvinnor som tar makt. Oavsett vad så känns det bra!

 2. hb skriver:

  Fy faen for noen hotte bukser!! Hadde jeg ikke vært stutt-tjukk hadde jeg deff kjøpt sånne ;))

 3. Fanny skriver:

  Ååh Elaine, skulle du inte vara lyckligt gift och jag skulle vara lesbisk, skulle jag göra allt i min makt för att fånga dej!
  Vackra kvinna, du har både intelligens, empatisk förmåga, utstrålning och humor. Helt enkelt en kvinna i lyxförpackning 😉
  Haha
  Kramar på dej.
  Ps: I loooove dina knäskyddsbyxor! 😀

 4. Så jäkla bra workshop idag! Mycket viktigt som lyftes, ventilerades och klargjordes. En verklig pepp till oss som har ”sköna grabbar” i teamen. Tack Elaine!

 5. Jag fattar inte hur du kan toppa dig själv?! Du är bäst. Älskar att feminismen tar plats här mer nu, plz don’t stop I’m addicted and I love it.

  Har du lyssnat på Fredagspodden förresten? Alltså inte dagens utan överlag. Jag är ny på den men älskar den! Skön hemmamysig och om livet, med självklar feminism som ibland skjuter ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..