Godmorgon kära måndag

Bild 2014-03-24 kl. 08.31 #5

Jag vabbar med min lilla knodd som fick feber i helgen. Men känner mig på riktigt bra humör. Jag befann mig i nån sorts känslomässig affekt igår. Hormoner eller nåt, men Gustav vet exakt vad han ska göra då: Hålla låg profil och inte säga/göra för mycket för allt blir bara fel. Idag vaknade jag upp som en solstråle, så mysigt att få spendera hela förmiddagen med Matheo.

Jag hade sånt skönt samtal med Jossan och Crille i morse. Har ju varit rätt deppad och inte orkat träffa folk alls och Jossan och Crille är ju dem vi umgås med mest. Jag var lite orolig för att de trodde att jag inte pallade med att se Jossan höggravid. Men det lyckliga är att jag kan separera min sorg från deras lycka. Det ska bli så kul att se vem Vincent ska bli storebror till om fem veckor. Och nu har jag gjort en kovändning, känner inte ens att jag vill bli gravid. Antagligen är det nån sorts överlevnadsmekanism som har kickat in, men det skiter jag i. Det är så skönt att inte ha några förväntningar och slippa besvikelse. Ja shit asså, GUD VAD DET ÄR SKÖNT!

Eftermiddagen är späckad.

12-13 Intervju med Solo

Kanske klämma in lite träning med David.

14.30 – 15.00 Intervju med Mohamed i podcasten Klassresan

16.00-17.30 Intervju och plåtning med Shortcut

18.00 Middag och AW med Aftonbladets Karin Magnusson.

Vad gör ni?

 1. Har inte läst din blogg på länge! Undrar bara, har du slutat visa ansiktet på Matheo? 🙂

 2. Marre skriver:

  Knäpp grej kanske, men jag blir så himla glad att ingen har (negativt) kommenterat det faktum att du visar vigselringen så tydligt. Jag älskar diamantringar och din är så himla himla vacker så jag tittar alltid en extra gång när du fångar den på bild:)

 3. Linda skriver:

  Herregud vad jag känner igen mig i det som du skriver. Har precis kommit till den punkten att jag inte vill försöka längre och den känslan är underbart skön. Den omedvetna pressen har varit tung att bära.

 4. Erika skriver:

  Idag sitter jag vid skrivbordet och planerar träning för mina PT-kunder 😀
  Ha en härlig dag Elaine!

 5. Delia skriver:

  Har just lämnat in en hemtenta från helvete! Men attans vad skön den känslan är trots sömnbristen 😀 o nu ska jag övningsköra, plugga teori o gå på teorilektion, o sen.. Sen ska jag ut på en efterlängtad (o välförtjänt) tentaöl!! Ha en fin dag Elaine!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..